Zakloos stofzuigen – andere manier 2018-04-13T14:03:43+00:00

Hygiënisch, ecologisch en economisch.

De verfrissende andere zakloze stofzuiger.

„Slechts eenvoudig legen van het reservoir, uitspoelen en weer schoon terug in de zuiger, geheel hygiënisch“, dat zeggen gebruikers van zakloze stofzuigers.

In de werkelijkheid ziet het er helaas anders uit. Omdat bij het legen van het reservoir van cycloonzuigers, stof terug in de lucht wervelt, stofresten blijven in het reservoir achter en moeten met veel moeite verwijderd worden. Hygiënisch is dat zeker niet.

Indien zakloos, dan wel juist.

Duidelijk, wie zakloos zuigt, spaart geld en ontziet het milieu. Maar het zuigresultaat moet ook kloppen. Veel zakloze stofzuigers, resp. Cycloonzuigers mislukken op de ultieme discipline: de gelijkblijvende zuigkracht – zoals men steeds vaker van gebruikers hoort.

Goed, dat er zonder meer alternatieven zijn. De zakloze stofzuiger van THOMAS werkt met water en vooral met constant hoge zuigkracht bij iedere zuigbeweging.

Der neue beutellose Staubsauger perfect air von THOMAS

1 liter water in de zuiger, dat is alles.

Vooral voor mensen met allergieën, huisdieren en voor frisse lucht-fans is dit de perfecte manier om stofzakloos te stofzuigen!

Want: Opgezogen vuil en geurdeeltjes worden schoon in het water gebonden, vliegen niet meer in de lucht terug en irriteren daarmee ook geen neus meer.

De THOMAS perfect air.
Zuigen en de lucht verfrissen.

Zonder verlies aan zuigkracht en met een verfrissend ander filtersysteem, dat slechts een liter leidingwater nodig heeft – optioneel met extra frisse geurstof.

Zakloze stofzuigers met deze nieuwe technologie zijn inderdaad schoon, reinigen zelfs de lucht, zijn kostenbesparend en zijn milieuvriendelijk!

Der beutellose Staubsauger mit neuer Wasserfilter-Technologie