Stofzuiger met waterfilter 2018-04-13T14:14:13+00:00

Stofzuiger met waterfilter – verfrissend andere manier.
De THOMAS perfect air.

Er is vrijwel bijna niets schoners dan leidingwater. Stofzuigers met waterfilter gebruiken dit voordeel zonder verlies aan zuigkracht. Huisstof, allergenen, pollen, vuil, dierenharen en geurdeeltjes worden in het water gebonden en geheel eenvoudig uit de AQUA-PURE-FILTERBOX weggegooid. Een schone zaak, waarbij geen vuil in de kamerlucht ontsnappen kan en ook geen geuren ontstaan. 100% voelbaar verfriste lucht – door de bijzondere technologie in de stofzuiger met waterfilter.

Geen dure zakken, perfect voor het milieu.

Stofzuigerzakken kosten geld en belasten het milieu. Wie voor een stofzuiger met waterfilter kiest, die bespaart latere nakoop en levert een waardevolle bijdrage aan ons milieu.

Met water allergieën voorkomen.

Bij zoveel huisstof of verscholen dierenharen loopt men dagelijks het risico , om van een allergie ziek te geraken. De allergenen komen vooral door het bestaan van mijten die in ieder nog zo schone huishouden leven. In het bijzonder de uitwerpselen van mijten veroorzaken allergieën. Ook op dierenharen en huidschilfers van dieren zitten allergenen. Zakloze stofzuigers met waterfilter kunnen dit uitsluitend voorkomen, welke bij het zuigen ook direct de lucht reinigen – voor een gezond woonklimaat. Een goede basis voor de DHA ((Deutsche Haut- und Allergiehilfe) om de stofzuiger met waterfilter THOMAS perfect air aan te bevelen.

staubsauger-mit-wasserfilter-perfect-air

Stofzuiger met waterfilter

Slechts met water en zonder stofzak, de stofdeeltjes worden in het water gebonden.

Der Staubsauger mit Wasserfilter perfect air bindet Schmutzpartikel in einem Wassertank

De AQUA-PURE-FILTERBOX

Bij het wisselen van de zak van een stofzuiger of het legen van het reservoir van een cycloonzuiger zijn onaangename geuren onvermijdelijk. THOMAS heeft de perfect air ontwikkeld, die huisstof, allergenen, pollen, vuil, dierenharen en geurdeeltjes schoon in leidingwater bindt.

Het vuil wordt in de AQUA-PURE-FILTERBOX verzameld en na het zuigen eenvoudig weggegooid. Dat betekent dat NIETS opnieuw in de kamerlucht ontsnappen kan.

Wie zo zuigt, ademt 100% voelbare verfriste lucht in en voelt zich gewoon lekker. Perfect – de zakloze stofzuigers met waterfilter.

De THOMAS perfect air.
Voor 100 % voelbare verfriste lucht.

De nieuwste technologie van het zakloze zuigen zonder verlies aan zuigkracht met het verfrissende andere filtersysteem. De stofzuiger met waterfilter staat voor het nieuwe gezonde type zorg van de kamers. Eindelijk weer doorademen!

staubsauger-mit-wasserfilter-schemazeichnung

Der Wasserfilter im Staubsauger perfect air bindet Staub, Pollen und Milben in der AQUA-PURE-Filterbox

Door de AQUA–PURE-FILTERBOX worden huisstof, pollen, mijten en andere allergenen in het water gebonden en met het vuilwater verwijderd.