Home 2018-05-29T14:11:57+00:00

staubsauger-ohne-beutel

De verfrissend andere stofzakloze stofzuiger. Perfect voor mensen met allergieën, huisdieren en voor frisse luchtfans.

De drie nieuwe stofzakloze frisse lucht-stofzuigers komen als geroepen voor mensen met allergieën, huisdieren, liefhebbers van frisheid en iedereen die stofvrij wil leven en eindelijk weer diep willen kunnen ademhalen. Desondanks zijn veel mensen van de huidige zakloze cycloontechniek, waarbij het stof in een reservoir verzameld wordt, nog niet overtuigd. Het grote voordeel: De stofzuiger van THOMAS werkt met water en met constant hoge zuigkracht bij iedere zuigbeweging. Bij het legen van de met vuilwater gevulde AQUA-PURE-FILTERBOX kunnen noch stof noch geurdeeltjes weer in de lucht ontsnappen. De nieuwe THOMAS perfect air kan nog meer: Met zijn uitstekende waterfilter techniek verfrist hij zelfs de kamerlucht. 100% Voelbaar, zoals na een zomerse regenbui. Dit is de gezonde, grondige en frisse manier van stofzuigen; u voelt zich meteen veel beter. Gewoonweg perfect.

THOMAS perfect air allergy pure

Meer leefbaarheid voor allergische mensen! De nieuwe stofzuiger THOMAS perfect air allergy pure reinigt bij iedere zuigbeweging ook gelijk de kamerlucht. Huisstof, allergenen, pollen en mijten worden schoon in het water gebonden en stofvrij verwijderd. Voor 100% voelbare verfriste lucht. Deze innovatieve technologie wordt nog eens actief ondersteund door een toegevoegd HEPA 13 filter en twee pollenfilters. De THOMAS perfect air wordt nadrukkelijk aanbevolen door de „Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V.“.

THOMAS perfect air animal pure

Meer levensvreugde voor dierenliefhebbers! De nieuwe stofzuiger THOMAS perfect air animal pure reinigt bij iedere zuigbeweging ook gelijk de kamerlucht. Dierenharen, vuil en geurdeeltjes worden schoon in het water gebonden en stof- en geurvrij verwijderd. Voor 100% voelbare verfriste lucht. Deze innovatieve technologie wordt nog eens actief ondersteund door een toegevoegd HEPA 13 filter en een actief kool-geurfilter.
De THOMAS perfect air wordt nadrukkelijk aanbevolen door de „Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V.“.
Wist u dat, dat iedere 3e huisdiereigenaar een allergie ontwikkeld? De THOMAS perfect air animal pure helpt dit risico aanzienlijk te verminderen.

THOMAS perfect air feel fresh x3

Meer levenslust voor frisse lucht-fans! Die nieuwe stofzuiger THOMAS perfect air feel fresh x3 verspreidt telkens als u stofzuigt een heerlijke frisse geur.  Alle vieze luchtjes worden op een schone manier in water opgelost en vervolgens stof- en geurvrij verwijderd. Alsof u net gelucht heeft. Deze innovatieve technologie wordt actief ondersteund door een extra HEPA 13-filter, een micro-uitblaasfilter en een heerlijke frisse geurstof, die u gewoon in het waterfilter kunt doen.

De videos voor THOMAS perfect air

Eindelijk!
Een stofzuiger zonder zak die stof, pollen en geurdeeltjes in het water bindt en die zelfs de lucht verfrist.
100% voelbaar.

Eindelijk!
Een stofzuiger zonder zak die stof, pollen en geurdeeltjes in het water bindt en die zelfs de lucht verfrist.
100% voelbaar.
Ohne konventionellen Beutel, mit Wasserfilter-System – der perfect air allergy pure

„Ik kan weer doorademen en voel mij gezonder.“

THOMAS perfect air allergy pure

De grootste gevarenbron voor allergische mensen bij het stofzuigen is en blijft het wisselen van de zakken of het legen van de houders van een cycloonzuiger.

Met de nieuwe stofzuiger zonder zak is het gevaar verbannen, terwijl huisstof, allergenen, pollen en mijten schoon in het water gebonden en stofvrij weggegooid worden.

Wie zo zuigt, ademt 100% voelbare verfriste lucht in en voelt zich gewoon lekker. Perfect voor allergische mensen.

staubsauger-ohne-beutel-erfrichte-luft

staubsauger-ohne-beutel-_0002_Filterbox

staubsauger-ohne-beutel-_0001_ohne Staubbeutel

staubsauger-ohne-beutel-_0000_made-in-germany

„Slechte lucht?
Nee, daartegen hebben wij een zuiger!“

THOMAS perfect air animal pure

Dierenliefhebbers kennen dat: De traditionele stofzuiger ontwikkelt onaangename geuren. En ook het wisselen van stinkende zakken of het legen van de muffe houder van de cycloonzuiger is geen aangename bezigheid.

Met de nieuwe stofzuiger met waterfilter is dat verfrissend anders, omdat dierenharen, vuil en zelfs geurdeeltjes schoon in het water gebonden en stof- en geurvrij weggegooid worden. Wie zo zuigt, voelt zich gewoon beter. Perfect voor dierenliefhebbers.

home-perfect-air-tierliebhaber

„Als ik stofzuig, ruikt het naar bloessem in de lente.“

THOMAS perfect air feel fresh x3

Mensen met een fijne neus hebben een hekel aan stofzuigen. Omdat ze gesteld zijn op frisse lucht en niet tegen vieze luchtjes kunnen.

Met de nieuwe stofzuiger met waterfilter en een toegevoegde frisse geur, is het geurprobleem vanaf nu volledig verleden tijd.

Wie op deze manier stofzuigt, voelt zich gewoonweg veel beter. Perfect voor frisse lucht-fans.

Der Wasserfilter im Staubsauger perfect air bindet Staub, Pollen und Milben in der AQUA-PURE-Filterbox

Stofzuiger met waterfilter:
De AQUA-PURE-FILTERBOX.

Het principe is net zo eenvoudig als geniaal.

In plaats van de zak heeft de THOMAS perfect air een unieke AQUA-PURE-FILTERBOX, die slechts met een liter water gevuld wordt.

Opgezogen huisstof, pollen, allergenen, dierenharen en geurdeeltjes worden met een fijne sproeinevel bevochtigd, in het water gebonden en aansluitend doodeenvoudig weggegooid. Geen stof kan meer in de kamerlucht ontsnappen.

Voor 100 % voelbare verfriste lucht.

Stofzakloze stofzuigers met waterfilter verbeteren aanzienlijk de levenskwaliteit van mensen met allergieën, huisdieren en van frisse luchtfans.

THOMAS
perfect air
allergy pure

home-Thomas-perfect-air-allergy-pure

7 Tips voor allergische mensen

Pollenflugkalender groß

1. Pollenverwachting bekijken: Zo zijn allergische mensen steeds dagelijks geïnformeerd, welke pollen in welke intensiteit zich in de lucht bevinden.
2. Juist ventileren: Wie op de juiste tijden ventileert, kan veel allergenen weghouden. In de stad is het beste om vroeg in de ochtend te luchten, op het land is in de avond het beste.
3. Pollenwerend gaas toepassen: Zij verhinderen het indringen van stuifmeel via geopende ramen en deuren. Tot 90 procent van de pollen kunnen op die manier tegengehouden worden.
4. In de avond douchen en haren wassen: Voor het naar bed gaan nog eens de pollen van het lichaam douchen.
5. De slaapkamer vrij van pollen houden: Wordt de met pollen belaste kleding in het bad uitgezogen, dan blijft de slaapkamer vrij van pollen.
6. Activiteiten in vrije tijd zorgvuldig plannen: Tijdens het pollenseizoen moeten lichamelijke inspanningen buitenshuis zoveel mogelijk vermeden zien te worden. Na langdurige regenbuien zijn veel pollen uit de lucht gespoeld. De tijd daarna is dan ook goed voor een wandeling.
7. Stofzuiger met waterfilter: bijv. THOMAS perfect air allergy pure, gebruiken: Conventionele stofzuigers geven fijne stofdeeltjes via filter en behuizing weer terug in de kamerlucht – voor allergische mensen fataal. De innovatieve watertechnologie zorgt ervoor, dat de aangezogen lucht in plaats van in een stofzak, in een waterbad geleid wordt. Op die manier worden stof, pollen en mijten in het water gebonden en aansluitend met het vuilwater zonder stof verwijderd.

Allergie van huisstof zonder het te weten?

Vanwege alleen een loopneus te hebben. Veel mensen geloven dat zij enkel een griepje hebben, maar zij lijden niet zelden aan een allergie van huisstof. En zelfs als de symptomen naar verhouding verdraaglijk zijn, bestaat desondanks een verhoogd risico, vroeger of later van astma ziek te worden. Inmiddels is iedere vierde allergisch persoon voor huisstofmijten ook gelijktijdig ziek aan astma. Bij kinderen is het risico zelfs vijf maal hoger. Vooral in de herfst- en wintermaanden, waarin wij ons weer versterkt ophouden binnen de eigen vier muren, is een oplossing nodig. Als dan de hoeveelheid allergenen in woonkamers naar een minimum vermindert, zakt ook gelijktijdig het risico van astma. Derhalve een tip: In elk geval na een vier weken durende verkoudheid, een dokter raadplegen en de mogelijkheid een bestaande allergie op te sporen.

Pollenwerend gaas in de lente.

Het warme jaargetijde is vooral een kwaal voor mensen met allergie voor pollen. En zelfs wanneer veel getroffenen dan liever thuis blijven, bereiken via de ramen, deuren en kieren en niet als laatste door de bewoners zelf, ontelbare pollen in de woonkamer en daarmee ook in de kamerlucht. Wat nu? Verklaar u zich thuis tot een zone zonder pollen! Met speciale pollenwerend gaas, die u op de grootte van uw raam op maat kan snijden, verbetert u direct de kamerlucht en kan ook tijdens de nacht met geopende ramen slapen.

THOMAS
perfect air
animal pure

home-Thomas-perfect-air-animal-pure

Huisdieren voor allergische mensen?

Zolang de lucht regelmatig van allergenen, dierenharen, fijnstof en geuren bevrijd wordt, staat een huishouden van dieren, waarin allergische mensen leven, niets in de weg. Het is belangrijk om een echt schonere lucht te creëren, om de ademwegen niet te irriteren. Worden vooral dierenharen en huidschilfers van dieren dagelijks en grondig door stofzuigen met waterfilter verwijderd, dan kunnen deze niet meer in de kamerlucht ontsnappen en daarmee ook niet de ademwegen belasten. Speciale stofzuigers voor dierenharen zijn nodig.

Dikke lucht is heel natuurlijk.

Het houden van huisdieren brengt geuren met zich mee. Dat is heel normaal. Maar wat te doen, als de stofzuiger stinkt? Hier helpen de zakloze stofzuigers met waterfilter, alleen zo worden dierenharen en geurdeeltjes schoon in water gebonden en vrij van residuen weggegooid in plaats van dat zij in de zak geuren ontwikkelen.

Dierenharen zijn lastig.

Zij plakken aan de stoffering en tapijten, verstoppen zich in de achterste hoeken en wervelen bij het stofzuigen in de lucht. Dierenharen zijn voor conventionele stofzuigers zeer moeilijk te pakken. Uitkomst bieden zakloze stofzuigers met waterfilter die ook nog de lucht reinigen. Wat veel dierenliefhebbers zorgen maakt, is het feit dat het risico, aan een allergie van dierharen ziek te worden zeer hoog is. De allergenen zitten vooral op de dierenhuid en in de pels. De enige echte preventie: Wie zijn dier en eigen gezondheid lief heeft, die zuigt regelmatig met water en reinigt de lucht.

Huisdieren zijn goed voor de geest.

 

artikel-hund

Zonder twijfel, een kat of een hond nemen graag de plaats van een volwaardig familielid in. Huisdieren zijn trouwe metgezellen, die de mens goed doen. Om de ideale omstandigheden voor een harmonieus samenleven te verkrijgen, geeft het toch ook praktische aspecten waaraan men als eigenaar van een huisdier niet onderuit komt. Want zelfs als men geen allergische persoon is, heeft men in zijn familie- en vriendenkring met grotere zekerheid enige mensen die last van allergieën hebben. Als u ze als bezoekers wilt ontvangen, is de juiste zorg van de kamer geboden.
Van schone kattenbak via vrije dierenharen kussens tot schone lucht, moet het woonklimaat kloppen. Geen probleem voor zakloze stofzuigers met waterfilter.

 

THOMAS
perfect air
feel fresh x3

home-Thomas-perfect-air-feel-fresh

Goed of slecht humeur? Uw neus stofzuigt mee.

Onze reuk kan ons enorm beïnvloeden, zonder dat wij dat altijd merken. Het ondervinden van sympathie of antipathie heeft ook veel te maken met uw persoonlijke opvatting over lekkere en vieze geuren. “Diegene kan ik niet luchten of zien”, hebben veel mensen al meer dan eens gedacht. Dit verschijnsel geldt ook voor het beleven van ruimtes. In een woonruimte die lekker ruikt voelt u zich merkbaar beter dan wanneer hij vies ruikt. Nauwelijks merkbare geuren kunnen al een onbehaaglijk gevoel veroorzaken. Schaar u bij de frisse lucht-fans en verfris uw binnenlucht regelmatig en heel eenvoudig tijdens het stofzuigen. De techniek van het waterfilter helpt u daarbij. Onaangename luchtjes lossen op in het water en tegelijkertijd verspreidt zich een aangename frisse geur.

Frisheidfans komen aan hun trekken.

Binnenlucht wordt muffig, stof kun je ruiken en een traditionele stofzuiger is ook geen weldaad voor een gevoelige neus. Dat vraagt om frisse lucht. De vraag blijft: Wat kunt u doen behalve dagelijks meerdere keren luchten? Luchtverfrissing is het toverwoord. Met de nieuwe generatie stofzakloze stofzuigers – de THOMAS perfect air feel fresh x3 – kan dat nu al tijdens het zuigen. U reinigt de lucht en verfrist hem gelijk mee. Hét motto voor alle fans van frisse lucht, eenvoudig en geniaal tegelijk.

Stadslucht is niet altijd het beste.

Binnenlucht wordt muffig, stof kun je ruiken en een traditionele stofzuiger is ook geen weldaad voor een gevoelige neus. Dat vraagt om frisse lucht. De vraag blijft: Wat kunt u doen behalve dagelijks meerdere keren luchten? Luchtverfrissing is het toverwoord. Met de nieuwe generatie stofzakloze stofzuigers – de THOMAS perfect air feel fresh x3 – kan dat nu al tijdens het zuigen. U reinigt de lucht en verfrist hem gelijk mee. Hét motto voor alle fans van frisse lucht, eenvoudig en geniaal tegelijk.